Anmäl till Cruising Run CYKEL 8 juni

Cruising Run Cykling 8 juni

Här kommer nu ett härligt förslag till dig som tycker om att cykla! Nu kan du cykla långt eller kortare i Bräcke Cruising Run Cykling.

Cykla i Team Sören Westerlund, han lovar att cykla sist och peppa alla som vill cykla runt Revsundssjön 80 km, men vi erbjuder givetvis också kortare sträckor. Givetvis är det ingen tävling utan du njuter av omgivningarna. Givetvis ska de som vill åka med olika fordon göra det, men det är ju något speciellt att ta sig fram på egen hand i vår fina natur och gärna tillsammans med andra. 

Bräcke Cruising Run CYKLING går av stapeln lördag 8 juni 2019. Vi tänker oss att vi underviker E14  där det passar, och delvis cyklar småvägar bredvid i stället. Givetvis är det ingen tävling, utan vi lottar ut priser på startkortet med stämplar.

Du startar vid Jämtkrogen kl 09-11 där du också köper startkort för 100 kr, 50 kr under 18 år, som du ska stämpla på våra fina stopp efter vägen. På Jämtkrogen har du möjlighet att köpa Cruising-frukost från klockan 08 till 10.

Du går i mål ca kl 15 i Bräcke Båthamn där vi fortsätter med tävling, utlottningar på startkorten och har aktiviteter fram över kvällen med Bräcke Cruising. Du får 50 kr rabatt på inträdet till Cruising Partyt på Bräcke Folkets Hus när du visar ditt startkort.

Vill du bara cykla enkel väg, så fixar vi transport tillbaka till Bräcke. Det anmäler du innan eller när du köper startkortet.

Vilka banor tänker vi oss?

Bräcke - Mordviken 5,5 km enkel väg, 11 km dit och tillbaka

Bräcke - Gimårasten 9,5 km enkel väg, 19 km dit och tillbaka

Bräcke - Stavre 12,5 km enkel väg, 25 km dit och tillbaka

Sedan finns stopp i t ex Gällö, Viken, Våle, Revsund, Sidsjö och Sjöändan också innan målet i Bräcke båthamn och utlottning av priser. 

OBS! Möjlighet kommer också att finnas att cykla till vårt stopp i Sjöändan där skoterklubben har uppvisning kl 14 och servering kl 12-15.

REVSUNDSSJÖN RUNT cirka 80 km runt

Helt ok med kortare tur också.