Anmäl till Cruising Run CYKEL 13 juni

Cruising Run Cykling 13 juni

Här kommer nu ett härligt förslag till dig som tycker om att cykla! Nu kan du cykla långt eller kortare i Bräcke Cruising Run Cykling.

Cykla runt Revsundssjön 80 km, men vi erbjuder givetvis också kortare sträckor. Ingen tävling - njut av omgivningarna. Givetvis ska de som vill åka med olika fordon göra det, men det är ju något speciellt att ta sig fram på egen hand i vår fina natur och gärna tillsammans med andra. 

Bräcke Cruising Run CYKLING går av stapeln lördag 13 juni 2019. Vi tänker oss att vi underviker E14  där det passar, och delvis cyklar småvägar bredvid i stället. Givetvis är det ingen tävling, utan vi lottar ut priser på startkortet med stämplar.

Du startar vid Jämtkrogen kl 09-11 där du också köper startkort för 100 kr, 50 kr under 18 år, som du ska stämpla på våra fina stopp efter vägen. 

Du går i mål ca kl 15 i Bräcke Båthamn där vi fortsätter med tävling, utlottningar på startkorten, motorutställning och bakluckeloppis.

Vilka banor tänker vi oss?

Bräcke - Mordviken 5,5 km enkel väg, 11 km dit och tillbaka

Bräcke - Gimårasten 9,5 km enkel väg, 19 km dit och tillbaka

Bräcke - Stavre 12,5 km enkel väg, 25 km dit och tillbaka

Sedan finns stopp i t ex Gällö, Viken, Våle, Revsund, Sidsjö och Sjöändan också innan målet i Bräcke båthamn och utlottning av priser. 

REVSUNDSSJÖN RUNT cirka 80 km runt sjön.