ANMÄL till Cruising Run LÖPNING 8 juni

Bräcke Cruising Run Löpning

LÖPNING och PROMENAD

Här kommer ett härligt förslag till dig som tycker om löpning och promenader! Givetvis ska de som vill åka med olika fordon göra det, men det är ju något speciellt att ta sig fram på egen hand i vår fina natur och gärna tillsammans med andra. Därför kan du nu vara med i Bräcke Cruising Run LÖPNING lördag 8 juni 2019. Ta med bekanta, grannen, hunden eller kom själv och var med under dagen. Vi underviker E14 så mycket det går, och springer/promenerar småvägar i stället. Givetvis är det ingen tävling, utan vi lottar ut priser på startkortet med stämplar. 

Du startar vid Jämtkrogen kl 09-11 där du också köper startkort som du ska stämpla på våra fina stopp efter vägen. På Jämtkrogen har du möjlighet att köpa Cruising-frukost från klockan 08 till 10. Du går i mål vid kl 15 i Bräcke Båthamn där vi fortsätter med tävling, utlottningar på startkorten, bakluckeloppis och har aktiviteter fram över kvällen med Bräcke Cruising. Vill du bara springa enkel väg, så fixar vi transport tillbaka till Bräcke. Det anmäler du innan eller när du köper startkortet.

Vilka banor tänker vi oss?

Bräcke - Mordviken 5,5 km enkel väg, 11 km dit och tillbaka

Bräcke - Gimårasten 9,5 km enkel väg, 19 km dit och tillbaka              

Bräcke - Stavre 12,5 km enkel väg, 25 km dit och tillbaka                        

Möjlighet kommer också att finnas att springa till vårt stopp i Sjöändan där skoterklubben har uppvisning kl 14 och servering klockan 12-15.